Cum se administrează Degasil

Degasil este un dispozitiv medical destinat persoanelor care suferă de probleme gastro intestinale legate de formarea de gaze, precum balonare, flatulență, tensiune abdominală.

Degasil poate fi folosit și pentru pregătire înaintea examenelor medicale efectuate în zona abdominală, endoscopie, radiografie, scanare cu ultrasunete, combinat cu un tratament laxativ în cazuri de constipație (pentru tratamentul efectelor secundare ale constipației).

  • Pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale: 1 - 2 capsule după fiecare masă principală, cu un pahar mare de apă.
  • În pregătirea pentru examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului: urmați recomandările medicului.

Doar pentru adulți. Administrare orală. A nu se administra persoanelor alergice la unul dintre componentele acestui produs. A nu se administra la femei gravide. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Returnați farmacistului produsele expirate, pentru a fi eliminate în condiții de siguranță.

Ingrediente: Simeticona 257,5 mg; înveliș capsulă: gelatină, glicerol, dimeticona, dioxid de titan (E171), sorbet de potasiu, galben portocaliu S (E110), azorubină (E122).

Este bine tolerat, fără efecte secundare: simeticona nu se absoarbe în organism.


Oferta