Calitatea Walmark în topul preferințelor
consumatorului din România

Despre Walmark

Compania WALMARK a fost înfiinţată în 1990 cu obiectivul de a oferi oamenilor sănătate și de a aduce o contribuție pentru o lume mai bună, mai sănătoasă.

Grupul Walmark deţine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice care respectă regulile privind Bunele Practici de Producţie (GMP) sub licenţa de producţie şi distribuţie a medicamentelor.

Compania are sucursale în nouă ţări europene: Cehia, România, Polonia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Letonia şi Franţa. Exportul suplimentelor alimentare se realizează şi în alte 24 de ţări din lume.

Investiţiile companiei Walmark sunt concentrate spre îmbunătăţirea şi extinderea portofoliului de produse, avand ca principal obiectiv satisfacţia consumatorilor şi susţinerea unei vieţi sănătoase.

Certificare

In compania Walmark producţia se desfăşoară în concordanţă cu toate cerinţele legii pentru fiecare tip de produs fabricat. Este vorba în primul rând de Legea alimentelor, Legea medicamentelor şi despre alte circulare asemănătoare ale Ministerului Sănătăţii şi ale Ministerului Agriculturii. Produsele distribuite sunt corect înregistrate şi aprobate în funcţie de caracterul lor de către Ministerul Sănătăţii Rep. Cehe (MZd) şi de către Institutul de Stat pentru Controlul Medicamentelor (SÚKL). Firma este supusă inspecţiilor autorităţilor de stat corespunzătoare, adică Inspecţia Cehă Agricolă şi Alimentară (ČZPI) şi SÚKL.

Toate etapele fluxului (prelucrării) materialelor sunt supuse controlului: materia primă este controlată la intrare, apoi sistematic şi interoperaţional se controlează semifabricatele și produsele care ies din fabricație. Dacă materialul nu corespunde cerinţelor de calitate atunci nu se permite prelucrarea lui, respectiv distribuţia produsului. Permanent se efectuează un control regulat al condiţiilor de depozitare şi de fabricare.

Firma Walmark foloseşte cu regularitate serviciile de audit al calităţii din partea unei părţi independente, şi anume a unei renumite firme care se ocupă de introducerea şi îmbunătăţirea sistemului PCF, consultanţă şi audit al calităţii, mai ales conform cerinţelor PCF.

Premii

Într-un studiu complex realizat la nivel european în 16 tări de către revista Reader’s Digest, distincția la categoria suplimente naturale alimentare a fost acordată companiei Walmark Romania. Aceasta s-a clasat pe locul 1 în topul preferințelor consumatorilor din România.

Studiul a avut ca obiectiv identificarea mărcilor de încredere utilizate în fiecare an de către consumatori. În urma evaluării s-au putut aprecia așteptările consumatorilor și modalitatea în care acestea au ajuns să fie împlinite. Walmark a întrunit aceste condiții, diferențiindu-se de competitorii săi Hofigal și Centrum.

Încrederea consumatorilor în produsele Walmark constituie baza de pornire a muncii noastre. Pe această bază este constituită structura întregii organizații. Dezvoltarea produselor, identificarea afecțiunilor, optimizarea concentrațiilor, descoperirea nevoilor și mai ales garanția calității sunt caracteristici ce se sprijină pe comunicarea susținută dintre Walmark și consumatorii săi.

Este un premiu important, ce are o valoare semnificativă în rolul activitații noastre prezente și viitoare.

Implicare socială

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii spanioli, longevitatea nu se explică printr-o mutaţie genetică, ci printr-un stil de viaţă sănătos.

Încă din prima zi în care am lansat produsele Walmark în România am devenit conştienţi că avem o misiune în plus. Pe lângă responsabilitatea asumată ca producător de suplimente alimentare naturale, ne-am propus să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii celor din jurul nostru. Şi nu doar prin a oferi produse pentru sănătate, ci şi prin a încuraja oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos.

De-a lungul timpului Walmark s-a implicat în viaţa oamenilor sfătuindu-i să fie mai dinamici, susținându-i și îndrumându-i către un stil de viaţă sănătos. Vă invităm să urmariți pagina Facebook a magazinului online Walmark unde publicăm constant sfaturi şi recomandări privind adoptarea unui stil de viață sănătos.

Alimentaţia echilibrată, activitatea fizică regulată şi gândirea pozitivă sunt cele mai bune recomandări pentru a avea o viaţă sănătoasă și pe care le susținem cu încredere în continuare. Secretul unui stil de viaţă sănătos constă în deschiderea de a trăi sănătos, parcurgând mai mulți pași fără însă a face schimbări drastice.

Citește despre proiectele pe care le sprijină compania Walmark.

Acest site este supus unor termeni și condiții.